Dekk bordet med oss!

Vi elsker å dekke bordet og inviterer deg til å bli med oss å gjøre det ekstra hyggelig for gjestene som kommer på middag. 

Nå går vi inn i en tid med høst og vinter som gir oss desto flere anledninger til å invitere gjestene inn i varmen. Her finner du lekker inspirasjon til å lage en fin ramme rundt måltidet. 

Invester i noen gode baser til bordet ditt 
De fleste har allerede noe de kan bruke til å dekorere et lekker bord, her er det bare kreativiteten som setter grenser. Vi har noen tips som gjør det litt enklere.
Invester i en god duk eller to, gjerne en nøytral og en med litt farge på og kombiner gjerne med linservietter som gjør det ekstra fint. Har du en god base i orden kan du enkelt bytte ut servietter, lys og blomsterdekorasjoner. 
Her kan du se våre linduker og servietter som kan vaskes på 60 grader og taes i tørketrommel

Dekk med farger som snakker sammen
Et dekket bord blir fort kjedelig om alt har samme farge. Varier, bryt opp og legg til kontraster for et med livlig bord. Bruk det Du syns passe fint sammen men pass på at du har en «rød tråd» gjennom designet. Ta gjerne opp fargene to eller tre plasser så får du en fin helhet. 

Dekk for årstiden 
La deg inspirere av årstidene og ta med deg fargene inn. Nå som vi går mot høst og vinter foretrekker vi de lune, varme fargene. Dekorasjon til bordet kan du fint lage/plukke selv. Bruk naturen og plukk med deg kongler, kvister, mose, blader og kombiner gjerne med skinn og lær. 
Vi har serviettringer i skinn, ikke tilgjengelig i nettbutikk, men kom innom oss eller ta kontakt så står vi til hjelp på andre måter. 

Til våren og sommeren er vi trøtte av mørket og gleder oss alltid til å ta frem de spreke fargene igjen. Plukk blomster selv, kombiner lekre spreke farger og dekorer med steiner, skjell og sand i lyslykter. 

Det lille ekstra
Bruk dekketallerken, det gir alltid en liten piff til bordet og føles ekstra staselig for gjestene. 
Vi elsker også spisebrikker og kan aldri få nok av dem. Ikke bare beskytter du duken din men bordet ser også mer gjennomført ut.
Se våre spisebrikker her

Levende lys er et must enten det er sene sommerkvelder eller en mørk ettermiddag i vinterhalvåret. Kombiner gjerne kubbelys i forskjellige størrelser og lykter med telys. Her kan du ta opp fargene på lysene i duken eller annet – da får du en rød tråd gjennom designet. 

Blås i reglene 
Å dekke et festbord skal være gøy! Glem alle regler om hvor bestikket skal ligge og hvor glasset skal stå. Vær kreativ og lek med elementene så du setter ditt personlige preg på bordet, det vil gjestene garantert huske godt! 

KATEGORIER

FAVORITTER